Bakliyatlar ve Tahıllar-Doğal Ev Yapımı Tarhana 500 Gr (Bez Çuval)
Bakliyatlar ve Tahıllar-Doğal Ev Yapımı Tarhana 500 Gr (Bez Çuval)
Bakliyatlar ve Tahıllar-Doğal Ev Yapımı Tarhana 500 Gr (Bez Çuval)
Bakliyatlar ve Tahıllar-Doğal Ev Yapımı Tarhana 500 Gr (Bez Çuval)

Doğal Ev Yapımı Tarhana 500 Gr (Bez Çuval) (S4059)

İndirim Oranı : %23 İndirim
Fiyat : ₺32,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺24,50(KDV Dahil)

Doğal katkısız ev tarhanası, Çanakkale domatesi ve doğal katkısız ev yoğurduyla %100 ev yapımı olarak hazırlanmıştır.

İÇİNDEKİLER: Bulgur, Yumurta, Süt, Un, Tuz

FAYDALARI: Bol miktarda A, B ve özellikle C vitamini gibi vücuda çok faydalı maddeler içerir. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Damar tıkanıklığı ve daralmasını önler. Doğal tokluk hissi verdiğinden dolayı zayıflama ilacıdır. Birçok yiyecekte olmayan P ve K vitaminlerini içerir, P vitamini kanamaları önler ve yumuşatır, K vitaminide kanın pıhtılaşma kabiliyetini artırır. Kansere karşı önemli bir koruma sağlayan antioksidan etkili quarcetin açısından en zengin bitki olan soğan tarhananın içindedir. Bağırsak temizlemede birebirdir. Astım ve bronşit hastaları için ön tedavidir. Çok etkili kolesterol düşürücü, mide asiti düzenleyicidir. Soğuk algınlığına karşı etkili vitaminler içerir.

NASIL YAPILIR? Tarhana hazırlamak için, bahçemizden ve anlaşmalı köylülerden elde ettiğimiz soğanlar biberler ve domatesler doğranır ve ardından pişirilir ,süzülür. Süzülen bu karışım tuz ve baharatlar eşliğinde yoğurularak hamur elde edilir. Elde edilen hamur mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süresince her gün hamur yoğurulur ve mayalanma yenilenir. Mayalanma süresi bir haftayla on gün arasında değişir. Mayalanma süresi bitince hamurdan küçük parçalar koparılarak bez üstüne serilir ve kurumaya bırakılır. Kuruyan hamurlar el ile ufalanır elekten geçirilir ve yeniden tekrar kurutulur.

Benzer Ürünler
Çerez Kullanımı